0
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Enter your keyword

NUMERICUS ZAGREB

O NAMA

Tvrtka Numericus Zagreb već dugi niz godina je specijalizirana za usluge poduka iz raznih vrsta grana obrazovanja. Neke od karakteristike našeg tima su želja I težnja za napretkom svakog pojedinca koji polazi naše tečajeve.

Osim što smo došli do razine da imamo najluksuznije učionice te najmoderniju tehnologiju predavanja, najveća je kvaliteta u tome što svakom polazniku pristupamo individualno.

Luksuz kojeg tako reklamiramo nije slučajan, jer to samo pokazuje koliko nam je stalo do svakog našeg polaznika, što mu omogućuje da u što ljepšem I ugodnijem ambijentu može naučiti I savladati potrebna gradiva. Naš tim se sastoji od stručnih I iskusnih profesora, koji se iz dana u dan trude sve svoje znanje prenijeti na učenike. Preuzimamo na sebe odgovornost da mlade, željne znanja, usmjerimo prema pravim vrijednostima I vještinama koje su danas izuzetno bitne.

Luka Kobeščak Akademija izvrsnosti

Tko smo mi?
Luka Kobeščak Akademija mjesto je za one koji žele unaprijediti svoje poslovne vještine i steći nova znanja. Usmjerena je na usluge poduka iz raznih područja poslovanja a naša predavanja sastoje se od teorijskog i praktičnog dijela čime obuhvaćamo sve ono što je potrebno kako bi kompletno usvojili znanje i naučili se njime koristiti u praksi. Akademija je precizno organizirana po elementima koji su potrebni svakom pojedincu kako bi kompletno usvojili sve korake poslovanja.
Naši edukacijski programi fokusirani su na konkretne poslovne izazove i svakodnevnu praksu
koje provodi tim vrhunskih edukacijskih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u raznim područjima poslovanja. Uspješno poslovanje Akademije prvenstveno dugujemo suradnicima koji su spremni odgovorno ispuniti sve želje klijenata te im svojim znanjem i iskustvom pomoći u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Smatramo da je kvalitetna priprema ključ svakog uspjeha, a uz našu Akademiju prema uspjehu možete krenuti već danas.

Ciljevi?
Promoviramo osobni i profesionalni razvoj osoba koje pohađaju našu Akademiju i pružamo im kvalitetno obrazovanje kroz praktično orijentirane obuke. Naš cilj je obuka polaznika usvajanjem svih elemenata poslovanja koji su potrebni za rad u svakom poduzeću i radu poduzeća općenito te primjena naučenih teorija i vještina u praksi.

Misija?
Naša misija je želja i težnja za napretkom svakog pojedinca koji pohađa Akademiju, pružajući im najvišu razinu usluge kroz izuzetan tim iskusnih predavača. Želimo poslovanje koje može donijeti pozitivnu promjenu kakvu želimo vidjeti u svijetu.

Vizija?
Kroz poboljšanje poslovanja želimo postati Akademijom prvog izbora na ovim prostorima. Trajno sudjelovanje i podrška vašem uspjehu neizostavni su dijelovi našeg svakodnevnog života.

NAŠA VRIJEDNOST

U današnje vrijeme gdje za gotovo svako radno mjesto treba poznavanje office paketa, trudimo se biti u korak s digitalnom tehnologijom gdje na zabavan I profesionalan način educiramo polaznike iz raznih vrsta grana informatike, komunikacije I prezentacijskih vještina.

NAŠA STRATEGIJA

Pomoću interaktivne ploče pomoću koje možemo na brz I zanimljiv način predstaviti sva znanja I vještine iz određenih područja došli smo do razine gdje svaki polazin u kratko vrijeme može baratati izvrsnim vještinama svakog pojedinog programa.

NAŠA MISIJA

Misija tvrtke Numericus Zagreb je da kroz razne tečaje pripremi svakog polaznika za posao, bilo da je u traženju posla, ili da mu se olakša posao na njegovom random mjestu. Tisuće prolaznika koje su zadovoljne prošle naš tečaj je naša nit vodilje.