0
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Enter your keyword

Logical 4 kids

logical4kids

Logical4kids

Tko smo mi?
Luka Kobeščak Akademija mjesto je za one koji žele unaprijediti svoje poslovne vještine i steći nova znanja. Usmjerena je na usluge poduka iz raznih područja poslovanja a naša predavanja sastoje se od teorijskog i praktičnog dijela čime obuhvaćamo sve ono što je potrebno kako bi kompletno usvojili znanje i naučili se njime koristiti u praksi. Akademija je precizno organizirana po elementima koji su potrebni svakom pojedincu kako bi kompletno usvojili sve korake poslovanja.
Naši edukacijski programi fokusirani su na konkretne poslovne izazove i svakodnevnu praksu
koje provodi tim vrhunskih edukacijskih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u raznim područjima poslovanja. Uspješno poslovanje Akademije prvenstveno dugujemo suradnicima koji su spremni odgovorno ispuniti sve želje klijenata te im svojim znanjem i iskustvom pomoći u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Smatramo da je kvalitetna priprema ključ svakog uspjeha, a uz našu Akademiju prema uspjehu možete krenuti već danas.

Ciljevi?
Promoviramo osobni i profesionalni razvoj osoba koje pohađaju našu Akademiju i pružamo im kvalitetno obrazovanje kroz praktično orijentirane obuke. Naš cilj je obuka polaznika usvajanjem svih elemenata poslovanja koji su potrebni za rad u svakom poduzeću i radu poduzeća općenito te primjena naučenih teorija i vještina u praksi.

Misija?
Naša misija je želja i težnja za napretkom svakog pojedinca koji pohađa Akademiju, pružajući im najvišu razinu usluge kroz izuzetan tim iskusnih predavača. Želimo poslovanje koje može donijeti pozitivnu promjenu kakvu želimo vidjeti u svijetu.

Vizija?
Kroz poboljšanje poslovanja želimo postati Akademijom prvog izbora na ovim prostorima. Trajno sudjelovanje i podrška vašem uspjehu neizostavni su dijelovi našeg svakodnevnog života.

Predavač Luka Kobeščak
Lokacija Ulica grada vukovara 271 Zagreb, Croatia