0
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Enter your keyword

SEMINAR: BUDITE NAJBOLJI KANDIDAT ZA POSAO!

Pregled tečaja

Datum: 15.2.2020.

Vrijeme: 9 – 14h

Lokacija: Ul. grada Vukovara 269G (Green Gold Tower), toranj V2, 2. kat

Cijena: 1.000 kuna

O SEMINARU

Javljate se na oglase za posao, ali nema rezultata? Poslali ste bezbroj životopisa, ali nitko Vas ne zove na intervju? Želite se unaprijed dobro pripremiti za razgovor za posao i testiranje iz Excela? Ovo je seminar za Vas!

Na seminaru ćemo pričati o sljedećim temama: od kuda početi kada želite (novi) posao, gdje i kako tražiti posao, kako napisati kvalitetan CV (životopis) i motivacijsko pismo, najčešća pitanja na intervjuima te kako se dobro pripremiti za njih, što je sve važno tijekom samog razgovora za posao, osnove Excela koje Vas mogu dočekati na testiranju.

RASPORED

9:00 – 9:15 Uvod

9:15 – 10:30 Ključni koraci u traženju posla i uspostavljanje kontakta sa željenim poslodavcem

10:30 – 10:45 Pauza (kava, čaj i kolačići)

10:45 – 12:15 Pozvani ste na razgovor? Kako ga ne upropastiti!

12:15 – 12:30 Pauza (kava, čaj i kolačići)

12:30 – 14:00 Osnove Excela na testiranju za radno mjesto

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na: prijava.numericus@outlook.com ili 098/989-6108

O PREDAVAČIMA

Monika Friščić je magistra ekonomije specijalizirana za razvoj ljudskih potencijala, certificirani career coach (International Association of Professions Career College), certificirani DISC trener (Persolog) i trener po e2grow metodologiji (Ujemi znanje). Nakon rada kao konzultant za sustav upravljanja kvalitetom, od 2011. godine radi kao suradnik u ljudskim potencijalima te voditelj nekoliko projekata za mlade u raznim udrugama diljem Hrvatske. Trenutno je na poziciji voditelja ljudskih potencijala u Poliklinici Bagatin te vodi udrugu RADAR koja se bavi otkrivanjem talenata pojedinaca i njihovom karijernom razvoju.

Luka Kobeščak je specijalist Office paketa i autor jedne od najprodavanijih knjiga na tržištu, „Excel u poslovanju“. Za fizičke i pravne osobe održava i vodi tečajeve iz područja Office paketa te Cambridge Computer Science za polaznike koji se pripremaju za upis na Cambridge fakultet. Također održava i testiranja na razgovorima za posao te provjerava informatičku pismenost (Word, Excel, PowerPoint). Među najpoznatijim klijentima su: Hrvatska narodna banka, Ministarstvo državne imovine, Lidl, Končar, Phoenix farmacija, McDonalds, Kraš, Pepco, Croatia Osiguranje, Poliklinika Bagatin i mnogi drugi.

Martina Raškaj je magistra ekonomije s višegodišnjim iskustvom u području marketinga. U svojoj dosadašnjoj karijeri radila je kao direktor, voditelj projekata, suradnik u marketingu te event menadžer, a u jednom turbulentnom periodu svog poslovnog života promijenila je nekoliko poslova i branši, te kroz vlastitu promotivnu kampanju došla do posla iz snova! Sada na temelju naučenog radi kao savjetnik za životopise i zapošljavanje. Podučava one koji traže posao ili ga žele promijeniti, na koji način izgraditi osobni brand i istaknuti se na tržištu rada. Njezin nekonvencionalan način rada i razmišljanja pomaže pojedincima da se pozicioniraju na tržištu i dobiju posao koji žele.

Prijavite se putem ovog linka: Prijava- SEMINAR: BUDITE NAJBOLJI KANDIDAT ZA POSAO

Predavači Monika Friščić, Martina Raškaj, Luka Kobeščak
Cijena 1.000,00 Kn