0
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Enter your keyword

Tečaj Office paketa

Pregled tečaja

Microsoft Office je paket od nekoliko programa koji je namijenjen obradi podataka za Windowse i Mac OS i OS X. Sastoji se od Microsoft Worda, Microsoft Excela, Microsoft Power Pointa i Microsoft Accessa te, po potrebi, i pokojeg dodatnog programa (Microsoft Outlooka, Microsoft FrontPagea i sl.) Office je ulaz u poslovni svijet putem informatičke tehnologije koja je danas uistinu neophodna za gotovo svako radno mjesto. Cilj programa je pripremiti i obučiti polaznike za uspješno korištenje office paketa kako bi na vašem radnom mjestu ili kućnoj upotrebi mogli svaki zadatak s lakoćom riješti. S najnovijim tehnikama i alatima pokazat ćemo Vam kako u što kraćem vremenskom periodu realizirati određeni projekt.

 

Microsoft Excel Excel je program od Microsofta koji je dio Microsoft Office paket softverskih programa . Excel služi za izradu proračunskih tablica koji omogućuje praćenje i analizu prodaje, stvaranje proračuna i organizaciju financija što za osobnu primjenu što za poslovno primjenu.Uz poboljšanja korisničkog sučelja kao i dodatne napredne mogućnosti kao što su poboljšano pisanje formula, izgled stranica, Smart Art izrada dijagrama, nove teme i brzi stilovi za tekst, oblik, tablice i slike moguće je ostvariti poslovne ili osobne zadatke još brže nego ikad prije.

Microsoft Word Microsoft Word je program iz Microsoft office paketa koji služi za obradu teksta te vam omogućuje stvaranje profesionalnog izgleda dokumenta, izvješća, pisma, itd. Za razliku od običnog programa za pisanje teksta, Microsoft Word ima značajke kao što su provjera gramatike, fontova, HTML podrška, podrška slike, napredne izgled stranice i još mnogo toga. Pomoću Microsoft Worda možete napraviti gotove predloške ugovora, napraviti cirkularna pisma itd.

Cijenik

PROGRAMRAZINABROJ SATICIJENA
Word, Excel Početni20 1.200,00 kn
WordPočetni10600,00 kn
Excel Početni10600,00 kn
Excel Napredni10600,00 kn
ExcelPriprema za testiranje za posao, jedan dan6360,00 kn
Knjiga" Excel u poslovanju"Osnovna i napredna razina0199,00 Kn
ExcelPočetni + napredni10600,00 kn
PowerPointjednodnevni seminar6400,00 Kn
Id Kartica Numericus ZagrebČlanska ID kartica uključuje:

 * 3 jednodnevna seminara (Excel, Word ili PowerPoint)
 50% popusta na tečajeve u trajanju od 20 sati ili više
 * knjigu ''Excel u poslovanju''
 popust od 50% na individualne konzultacije
181.399,00 Kn
ExcelPočetni, jedan dan6400,00 kn
ExcelNapredni, jedan dan6400,00 kn
Word naprednijednodnevni seminar6400,00 Kn
Seminar "Excel u poslovanju"jednodnevni seminar4800,00 Kn
Predavač Luka Kobeščak
Lokacija Vinogradska cesta 4 Zagreb, Croatia