Excel tečajevi

A

B

C

D

📊 Webinar “Excel u poslovanju” + Knjiga “Excel u poslovanju” + zbirka zadataka poslovnog Excela s više od 1000 riješenih zadataka

Cijena: 600,00 Kn

Akcijska cijena do 10.5.2022. iznosi: 400,00 Kn

Datum: 16.5.2022.

Vrijeme: 17:30 – 21:30

Lokacija: Online

Predavač: Luka Kobeščak

Ovaj jednodnevni webinar služi kako biste unaprijedili svoje znanje u Excelu koji se primjenjuje u poslu. Kroz edukacije koje provodimo dugi niz godina, uvidjeli smo koje funkcije i alati se najviše primjenjuju u poslovanju i sve to ukomponirali u ovaj naš seminar. U 4 sata prolazimo kroz 4 modula, gdje u svakom modulu, na konkretnim primjerima iz prakse, prolazimo Excel.

Kroz webinar možete unaprijediti vaše znanje, pripremiti se za testiranje ili ubrzati neke radnje koje svakodnevno radite na poslu.

Webinar se sastoji od 4 modula:

Modul 1 – prolazimo najčešće upotrebljavane alate na karticama home i insert kao što su uvjetno oblikovanje, izrade grafikona itd
Modul 2 – prolazimo funkcije u Excelu koje se u poslovanju primjenjuju svakodnevno kao što su sumif, countif, concatenate, left, find, len itd.
Modul 3 – prolazimo kreiranje grafičkih i brojčanih izvještaja kroz pivot tablice i pivot grafikone
Modul 4 – prolazimo naprednije funkcije u Excelu kao što su vlookup, index, match, if itd.

Webinar je namijenjen osobama:

✔️ koje u Excelu rade svakodnevno

✔️ koje se žele pripremiti za nove poslove

✔️ koje se žele prisjetiti već naučenih funkcija

✔️ koje žele u kratkom roku naučiti najbitnije stvari za poslovanje.

📗 Svaki polaznik dobiva knjigu ”Excel u poslovanju” autora Luke Kobeščaka koji je ujedno predavač webinara. Knjiga sadrži 216 stranica detaljno objašnjenih mogućnosti Excela i 248 ilustracija postupaka koji uvelike olakšavaju učenje na praktičan i inovativan način. Knjiga je napisana s ciljem da Vam pomogne u daljem usavršavanju Excela i kao nastavni materijal tijekom pohađanja našeg seminara.

Također svaki polaznik dobije i zbirku zadataka koja u sebi sadrži više od 1000 zadataka pomoću koji izvježbajte sve funkcije koje vas mogu dočekati na radnom mjestu.

Webinar Excel