Excel tečajevi

A

B

C

D

E – knjiga Excel u poslovanju + tablice za vježbanje

Ako niste upoznati s Excelom ili svoje znanje želite unaprijediti, knjiga ”Excel u poslovanju” napisana je s ciljem da Vam pomogne u Vašem daljnjem usavršavanju poznavanja Excela.

Sadržaj knjige ”Excel u poslovanju” može Vam se činiti kao potencijalno težak i naporan tekst, ali mi ćemo vam pokazati da učenje i usavršavanje Excela može biti zanimljivo i nimalo naporno iskustvo.

Naša knjiga Excel u poslovanju sadrži 216 stranica te je u njoj prikazano 248 ilustracija postupaka koje će Vam uvelike olakšati učenje. U njoj su sadržani elementi učenja, praktičnosti, inovativnosti i detalja.

Svaki postupak u knjizi objašnjen je ”korak po korak” te ujedno sadrži ilustraciju s kojom ćete se lakše snaći u programu Excel. Ilustracije su umetnute s ciljem da Vam olakšaju učenje te da na pravi način naučite osnove upravljanja Excelom što će Vam kasnije olakšati daljnje korake poput učenja naprednog Excela.
Kao što smo naveli, u knjizi je na vrlo jednostavan i lako shvatljiv način prikazan postupak osnovnih funkcija, ali isto tako naprednih funkcija, što Vam daje kompletno znanje poznavanja Excela i otkriva koje sve mogućnosti njime dobivate.

Knjiga ”Excel u poslovanju” sadrži 60 detaljno objašnjenih funkcija s primjerima i detaljnim postupkom kao što su SUM, VLOOKUP te brojne druge funkcije koje su ”opća kultura” pri radu s Excelom.

Osim što smo prikazali postupke i načine korištena Excela, cilj nam je bio i upoznati Vas s najčešćim funkcijama na koje možete naići prilikom testiranja za posao te 160 najčešćih teoretskih zadataka s rješenjima Navedena rješenja su komplet zadataka sa testiranja za posao. Ista će Vas pripremiti i pomoći Vam da povećate svoju prednost prilikom zaposlenja, ali se pritom i istaknete u odnosu na druge kandidate. Naša rješenja nisu samo tu da Vam odgovore na zadana pitanja, ona su detaljno i pažljivo objašnjena što Vam olakšava učenje te su napisana na način da budu razumljiva svakom čitatelju neovisno o godinama.

S detaljnim opisom i postupkom korištenja, obradili smo za Vas i više od 100 ikona Excela koje se nalaze na alatnoj traci kao što su i svima poznate PIVOT tablice. Poznavanje ikona jedna je od bitnijih stvari u korištenju Excela jer ćete se sa što boljim poznavanjem istih lakše koristiti Excelom i bolje razumjeti koje sve mogućnosti nudi.

Prijavite se putem prijavnice ispod

knjiga Excel u poslovanju