Excel tečajevi

A

B

C

D

Edukacija Office paketa za djecu

„Ne zaboravimo važnost učenja kroz igru“

Početak edukacije: Grupa od 1. do 4. razreda – 10.10.2022. jutarnji termin: 9:30 – 10:15, popodnevni termin: 15:00 – 15:45 Predavanje se održavaju svaki ponedjeljak

Početak edukacije: Grupa od 5. do 8. razreda – 12.10.2022. jutarnji termin: 9:30 – 10:15, popodnevni termin: 15:00 – 15:45 Predavanje se održavaju svaku srijedu

Vrijeme trajanja edukacije: 6 mjeseci, tj. 24 šk. sata

Mjesto održavanja edukacije: Online ( spajaju se na Webex platformu za edukacije)

Cijena: 480,00 Kn/ 63,70 €

Early bird cijena do 30.9.2022. – 299,00 Kn/ 39,68 €

Snimke predavanja: Dostupne mjesec dana od stavljanja snimke

Zatvorena grupa za dijeljenje materijala preko WhatsApp grupe

„Logical 4 kids“ su igre koje spajaju tehnologiju i obrazovanje.

Da bismo od samih početaka odbacili predrasude „preko palube“ prema Excelu, Wordu i PowerPointu i pokazali jednostavnost i zanimljivost tih programa – zato ćemo ih od početka upoznati s prednostima programa.

Logical 4 Kids se sastoji od šestomjesečnog programa gdje jednom tjedno u trajanju jednog školskog sata dijete nauči kreirati igrice u Excelu, izraditi dizajniranu PowerPoint prezentaciju i upoznati se s uređivanjem teksta u Wordu.

Logičke igre koje ćemo zajedno kreirati, povećat će i poboljšati sposobnost učenja.

Glavne prednosti koje će djecu potaknuti na bolje rezultate u školi i u životu kasnije:

  1. Poboljšanje mekih vještina – dokazano je da se dijete brže razvija uz logičke igre. Meke vještine se također razvijaju u školama, a uz nas dijete ima potpunu slobodu da igrajući se – uči.
  2. Rezultat u stvarnom vremenu – program je osmišljen tako da možete lako pratiti raste li djetetov učinak ili ne
  3. Pružamo im mogućnost izbora – moći će sami odabrati što žele naučiti u određenom programu kako bi im to pomoglo u savladavanju gradiva ili prezentiranju teme u školi. Želimo da se tako osjećaju osnaženo dok uče i njeguju svoju sposobnost izbora.
  4. Poboljšanje mentalne budnosti i koncentracije
  5. Strpljenje
  6. Zaključivanje
  7. Razvoj matematičkog mišljenja

Program „Logical 4 kids“ je za svu djecu koju zanima:

Matematika,
Informatika,
Razvoj logike i kreativnosti,

Savladavanje vještina koje će im biti potrebne u budućnosti,

Za djecu koja žele samostalno rješavati probleme,

I one koji žele izoštriti svoj fokus.


Predavači Logical 4 Kids su:

Antonela Babić, magistra Ekonomije koja je zaljubljenik u brojeve i dizajn. Kroz 9 mjeseci edukacije iz Office paketa gdje je i su autor knjige Logical 4 Kids držat će predavanja iz područja Office paketa. Tijekom studija podučavala je djecu svih uzrasta iz predmeta matematike gdje je skupila vještine prenošenja znanja.

Luka Kobeščak, specijalist i dugogodišnji predavač iz područja Office paketa. Autor je knjige „Excel u poslovanju”, jedne od najprodavanijih iz tog područja u Hrvatskoj i autor je knjige „Zbirka zadataka poslovnog Excela“. Kroz dugi niz godina podučavao je više od 25.000 polaznika, a sada svoje znanje je odlučio prenijeti i na djecu kako bi od malena savladali gradivo koje će ima kasnije u životu biti od velike pomoći.

Edukacija za djecu