Excel tečajevi

A

B

C

D

Excel akademija – polugodišnja

Početak edukacije: 15.2.2023.
Održavanje edukacije: Svaku srijedu od 17:30 sati
Trajanje edukacije: 6. Mjeseci
Vrsta edukacije: online
Snimka predavanja: da

Materijali: E- Knjiga Excel u poslovanju, E- Zbirka zadataka poslovnog Excela

Cijena: 65,00 €

Early bird do kraja 1. Mjeseca: 38,00 €

Cijena: 65,00 €/ jednokratno za cijelu edukaciju

Kroz šesto mjesečnu edukaciju svaki tjedan radimo konkretne primjere iz Excela. Tu ćemo prolaziti primjere iz svakodnevnog poslovanja, a tečaj je namijenjen od početnika pa do osoba koje svakodnevno rade u Excelu. Osim edukacija kroz grupu ćete se moći upoznati s drugim polaznicima i na taj način proširiti kontakte, suradnje a isto tako preko preporuke do novog posla.

Kroz ovu edukaciju je prošlo ili trenutno prolazi više od 700 polaznika. Osigurajte svoje mjesto jer broj mjesta je ograničen.

 O edukaciji:

Edukacija je koncipirana na način da se svaki tjedan 1 sat drži određeno predavanje na konkretnim primjerima iz prakse pa će se tako koristiti i funkcije iz početnog Excela, naprednog, Tips & Tricks i sve ostale funkcionalnosti kako bi mogli završiti određeni zadatak.

 Neke od tema edukacija će biti automatizacija podataka, evidencija ugovora i osoba, kreiranje izvještaja, vizualizacija podataka, ali i teme koje će te sami predložiti unutar grupe.

Svaka edukacija se snima pa u grupi na Whatsappu svi prijavljeni će moći pogledati bilo koje predavanje bilo da nisu mogli prisustvovati predavanju ili se trebaju podsjetiti kako bi to mogli preslikati na svojem radnom mjestu.

 Nakon cijele edukacije kada prođemo imate pravo na besplatno polaganje ispiti kako bi dobili certifikat iz Excel akademije

 Pretplata se uzima na 6 mjeseci i cijena iznosi 65,00 € jednokratno, a ja vam garantiram da će te u sljedećih godinu dana naučiti logiku Excel-a i automatizirati procese na radnom mjestu a tako si uštediti vrijeme i povećati produktivnost, a isto tako da ćete testiranje iz Excela dočekati sa smiješkom na licu.

Jedva čekam da svi zajedno krenemo stvarati jednu pozitivnu zajednicu gdje ćemo svi zajedno svakodnevno učiti i razvijati svoje vještine.

 Za koga je namijenjen ovaj tečaj:

  • za osobe koje se žele stalno usavršavati
  •  za osobe koje traže posao
  • za studente
  • za osobe koje žele biti produktivnije na svojem radnom mjestu
  • za osobe koje žele kontinuirano raditi u Excelu kako ne bi zaboravile naučeno

Nakon prijave na mail će te dobiti podatke za uplatu, te nakon što uplatite molimo Vas da nam na mail proslijedite uplatu kako bi Vas mogli dodati u grupu na Whatsappu gdje ćemo stavljati sve novosti.

Excel polugodišnja