Excel tečajevi

A

B

C

D

Excel za tvrtke

Cijena

Trajanje

Materijali

Pisanje završnog ispita i certifikat

Domaće zadaće

Na upit

Po dogovoru

radna bilježnica, knjiga Excel u poslovanju, video materijali, ispiti

Po dogovoru

Po dogovoru

Cijena

Na upit

Trajanje

Po dogovoru

Materijali

radna bilježnica, knjiga Excel u poslovanju, video materijali, ispiti

Pisanje završnog ispita i certifikat

Po dogovoru

Domaće zadaće

Po dogovoru

U današnje vrijeme Excel je neizostavna stvar u poslovanju. Pomoću Excela možete efikasnije i preciznije odraditi bilo koju analizu poslovanja, možete pratiti vaše financije u svakom trenutku vašeg poslovanja. Isto tako, možete pratiti evidencije prihoda i rashoda, izraditi troškovnik, napraviti R1 račun, kategorizirati financije po određenim kvartalima. Pomoću Excela možete poboljšate svoju prodaju pomoću izrade scenaria, kategorizirati učinkovitost svakog djelatnika. Što je najvažnije, može se napraviti planiranje godišnjeg poslovanja, realizacija određenih projekata, prodaja usluga i još puno toga vezanog za knjigovodstvo, računovodstvo i ostale administracije. Jednostavno, u današnjem svijetu, bez Excela je teško opstati u poslovanju.

Kako svaka tvrtka ima svoj način poslovanja, tako smo i mi prilagodili tečaj poslovnog Excela tvrtkama. Tvrtka koja uzima naše usluge može točno navesti koji su im ključni faktori u Excelu potrebni za poboljšanje njihova poslovanja. Tako koncipiran tečaj i način rada usmjeren je na točno one elemente koji su vam potrebni, te se ne ide u širinu, a za što bi trebao puno veći fond sati, radi ponavljanja određenog gradiva koje vam je uistinu potrebno.

Svakoj tvrtki pristupamo individualno, a s obzirom na dugogodišnje iskustvo, napravili smo tečajeve kategorizirane po odjelima, pa tako u ponudi imamo tečajeve za:

  • kontroling
  • nabavu
  • financije
  • knjigovodstvo
  • prodaju
  • marketing
  • ljudske potencijale.

Svaki polaznik dobiva knjigu „Excel u poslovanju“ autora Luke Kobeščaka, koji je ujedno predavač tečaja. Knjiga sadrži 216 stranica detaljno objašnjenih mogućnosti Excela i 248 ilustracija postupaka koji uvelike olakšavaju učenje na praktičan i inovativan način. Knjiga je napisana s ciljem da vam pomogne u daljem usavršavanju Excela i kao nastavni materijal tijekom pohađanja našeg tečaja.

Uz samu knjigu, svaki polaznik dobit će domaću zadaću s obzirom na funkcije koje se rade na predavanju.

Osim predavanja, svaki polaznik ima i lekcije u videozapisima na portalu „excel-kobescak“, gdje se u bilo kojem trenutku može besplatno podsjetiti na neku funkciju ili ikone.

Također, naši polaznici imaju predavačev broj, koji kasnije u bilo kojem trenutku mogu nazvati ako im nešto nije jasno, ili su zaboravili kako napraviti neku funkciju – tu uvijek stojimo na raspolaganju. Također, polaznici mogu napisati koje funkcije u poslovanju najčešće primjenjuju, pa se na temelju toga snimi videosadržaj koji im je uvijek dostupan na portalu, da ne bi gubili puno vremena na pretraživanje. Jednostavno, postanite naš partner, a mi ćemo dati sve od sebe da vam povećamo produktivnost u poslovanju, da zaposlenici imaju manje stresa u radu s Excelom i da to sve zajedno u konačnici dovede do opuštenije atmosfere na poslu, kao i uštede vremena i novca.

O predavaču:

Luka Kobeščak je specijalist Office paketa i dugogodišnji predavač na različitim seminarima i kongresima. Osim tečaja koje drži kroz svoju Excel akademiju, Luka provodi testiranja na razgovorima za posao iz informatičke pismenosti. Na Lukinim tečajevima sudjelovalo je preko  20.000 sretnih polaznika jer su osim znanja dobili i puno smijeha i doživljaja, po čemu je Luka i poznat. Prvi u Hrvatskoj je uveo edukaciju na kojoj svaki polaznik dobije materijale pomoću kojih kasnije može samostalno proći tečaj. Za brzo i jednostavno ponavljanje cijelog gradiva, u popratnu literaturu uključeni su knjiga Excel u poslovanju, radna bilježnica, zbirka zadataka i video materijali.

Kroz svoj portal Excel-kobescak.hr pomaže ljudima da mogu potpuno besplatno naučiti Excel i tako biti još konkurentniji na tržištu rada.