Excel tečajevi

A

B

C

D

Individualne instrukcije iz Excela

Cijena

Trajanje

Materijali

Pisanje završnog ispita i certifikat

Domaće zadaće

80,00 €

1 sat

Video materijali

Ne

Ne

Cijena

80,00 €

Trajanje

1 sat

Materijali

Video materijali

Pisanje završnog ispita i certifikat

Ne

Domaće zadaće

Ne

Individualne instrukcije iz Excela su za sve osobe koje imaju neki problem na svojem radnom mjestu. Kroz individualizirani pristup, direktno na Vašim tablicama prolazimo konkretne primjere i rješavamo probleme, automatiziramo cijele procese i ubrzavamo postupak rada u Excelu.

Poduke, u klasičnom smislu riječi, najstariji su oblik podučavanja, tzv. jedan na jedan. Pritom se dobiva konkretno znanje putem individualnog pristupa, svojevrsnog mentorstva. Polaznik je posve u rukama nastavnika, koji mu je dostupan za sva pitanja, sve nedoumice i svaku želju za napretkom. Rad na vlastitom obrazovanju jedno je od najvećih vrijednosti koje čovjek može posjedovati. Znanje je, naime, nešto što vam nikad nitko ne može oduzeti.

Individualne instrukcije namijenjene su osobama:

  • koje imaju neki problem na svojem radnom mjestu
  • koje se žele brzo i efikasno pripremiti za testiranje iz Excela
  • koje žele na svojim tablicama ubrzati procese
  • koje žele naučiti samo jedan određeni segment u Excelu
  • koje imaju konkretna pitanja i nedoumice.

O predavaču:

Luka Kobeščak je specijalist Office paketa i dugogodišnji predavač na različitim seminarima i kongresima. Osim tečaja koje drži kroz svoju Excel akademiju, Luka provodi testiranja na razgovorima za posao iz informatičke pismenosti. Na Lukinim tečajevima sudjelovalo je preko  20.000 sretnih polaznika jer su osim znanja dobili i puno smijeha i doživljaja, po čemu je Luka i poznat. Prvi u Hrvatskoj je uveo edukaciju na kojoj svaki polaznik dobije materijale pomoću kojih kasnije može samostalno proći tečaj. Za brzo i jednostavno ponavljanje cijelog gradiva, u popratnu literaturu uključeni su knjiga Excel u poslovanju, radna bilježnica, zbirka zadataka i video materijali.

Kroz svoj portal Excel-kobescak.hr pomaže ljudima da mogu potpuno besplatno naučiti Excel i tako biti još konkurentniji na tržištu rada.