Usluge

E – Zbirka zadataka poslovnog Excela

Knjiga “Excel u poslovanju`

Izrada LinkedIn profila

Izrada motivacijskog pisma

Izrada CV-a/životopisa

Kreiranje Powerpoint prodajne prezentacije

Testiranje informatičke pismenosti u selekcijskom postupku

MS Office consultant

Knjiga “Excel u poslovanju`

Zašto kupiti knjigu ”Excel u poslovanju”?

Microsoft Excel alat je broj jedan u mnogim poslovima današnjice te je njegovo poznavanje jedna od bitnijih vještina koje budući poslodavci traže na testiranjima za posao.
Ako niste upoznati s Excelom ili svoje znanje želite unaprijediti, knjiga ”Excel u poslovanju” napisana je s ciljem da Vam pomogne u Vašem daljnjem usavršavanju poznavanja Excela.

Sadržaj knjige ”Excel u poslovanju” može Vam se činiti kao potencijalno težak i naporan tekst ali mi ćemo Vam pokazati da učenje i usavršavanje Excela može biti zanimljivo i nimalo naporno iskustvo.

Naša knjiga Excel u poslovanju, iako sadrži 216 stranica, napisana je u formatu A5 koji ne zauzima puno prostora pa je možete lako prenositi i imati kao standardnu opremu na radnom stolu. S druge strane, u njoj je prikazano čak 248 ilustracija postupaka koje će Vam uvelike olakšati učenje. U njoj su sadržani elementi učenja, praktičnosti, inovativnosti i detalja.

Svaki postupak u knjizi objašnjen je ”korak po korak” te ujedno sadrži ilustraciju s kojom ćete se lakše snaći u programu Excel. Ilustracije su umetnute s ciljem da Vam olakšaju učenje te da na pravi način naučite osnove baratanja Excelom što će Vam kasnije olakšati daljnje korake kao što su učenje naprednog Excela.
Kao što smo naveli, u knjizi je na vrlo jednostavan i lako shvatljiv način prikazan postupak osnovnih funkcija, ali isto tko i naprednih funkcija što Vam daje kompletno znanje poznavanja Excela i otkriva koje sve mogućnosti njime dobivate.

Knjiga ”Excel u poslovanju” sadrži 60 detaljno objašnjenih funkcija s primjerima i detaljnim postupkom kao što su SUM, AVERAGE, COUNT te brojne druge funkcije koje su ”opća kultura” pri radu s Excelom.

Osim što smo prikazali postupke i načine korištena Excela, cilj nam je bio i upoznati Vas s najčešćim funkcijama na koje možete naići prilikom testiranja za posao, te 160 najčešćih teoretskih zadataka s rešenjima sa testiranja kako bi Vas maksimalno pripremili i pomogli Vam da se iskažete i povećate svoju šansu za zaposlenje. Naša rješenja nisu samo tu da Vam odgovore na zadana pitanja, ona su detaljno i pažljivo objašnjena što Vam olakšava učenje te su napisana na način da budu razumljiva svakom čitatelju neovisno o godinama.

S detaljnim opisom i postupkom korištenja, obradili smo za Vas i više od 100 ikona Excela koje se nalaze na alatnoj traci. Poznavanje ikona jedna je od bitnijih stvari u korištenju Excela jer ćete se sa što boljim poznavanjem istih lakše koristiti Excelom i bolje razumjeti koje sve mogućnosti nudi.

Također nam je cilj bio prikazati Vam i objasniti 40 najčešće korištenih kratica u Excelu kako bi Vam pojednostavili njegovo svakodnevno korištenje te Vas potpuno informirali o svim načinima korištenja Excela.

Pored svega što smo naveli, u Knjizi ”Excel u poslovanju” nalaze se i brojni drugi sadržaji koji su umetnuti s ciljem da Vas kompletno nauče poslovanju s Excelom te maksimalno pripreme za sve nadolazeće situacije u kojima ćete se njime koristiti.
Uz knjigu također možete upisati seminar gdje ćete u praktičnom dijelu nastave moći provjeriti svoje znanje ili ga usavršiti. Seminari predstavljaju odličan, zanimljiv i kvalitetan način kako da teoriju primijenite u praksi.

Želja nam je osposobiti Vas za svakodnevno korištenje Excela, kako osnovnog tako i naprednog te da svojim znanjem i poznavanjem istoga budete primjer ostalima.

Uložite u svoje znanje, povećajte svoju produktivnost u poslu i budite ispred drugih. Knjiga ”Excel u poslovanju” pomoći će Vam u tome.

Cijena knjige iznosi: 199,00 Kn/ 26,41 €