Excel tečajevi

A

B

C

D

Napredni tečaj Excela

Cijena

Trajanje

Materijali

Pisanje završnog ispita i certifikat

Domaće zadaće

239,00 € / 1.800,75 Kn

16 šk. Sati 8 x 2 šk. sata

radna bilježnica, knjiga Excel u poslovanju, video materijali, ispiti

Da

Da

Cijena

239,00 € / 1.800,75 Kn

Trajanje

16 šk. Sati 8 x 2 šk. sata

Materijali

radna bilježnica, knjiga Excel u poslovanju, video materijali, ispiti

Pisanje završnog ispita i certifikat

Da

Domaće zadaće

Da

Napredni tečaje Excela polaznicima služi kako bi naučili napredne funkcije i radnje u Excelu te kako bi automatizirali procese na radnom mjestu, radili analize, izvještaje i povećali svoju produktivnost. Kroz ovaj tečaj ćete naučiti zahtjevne zadatke, da biste s lakoćom riješili sve probleme na poslu. Ovaj tečaj je također odlična priprema za testiranje na razgovorima za posao, kako biste se prikazali kao odličan kandidat u području Excela.

Pored kvalitetnih i stručnih teorijskih i praktičnih predavanja, svaki polaznik dobiva knjigu „Excel u poslovanju“, autora Luke Kobeščaka, koji je ujedno predavač tečaja. Knjiga sadrži 216 stranica detaljno objašnjenih mogućnosti Excela i 248 ilustracija postupaka koji uvelike olakšavaju učenje na praktičan i inovativan način. Knjiga je napisana s ciljem da Vam pomogne u daljem usavršavanju Excela i kao nastavni materijal tijekom pohađanja našeg tečaja.

Na naprednom tečaju učimo:

  • Pivot tablice i pivot grafikone, napredne funkcije: tekstualne, vremenske, matematičke, statističke, uvjetne, funkcije pretraživanja, konsolidaciju višestrukih tablica, opciju data validation, what if analize, predviđanja, forecastove, ugniježđene funkcije i različite kombinacije funkcija, koje možete odmah početi svakodnevno primjenjivati na poslu.

Tijekom tečaja koji traje 20 sati (10×2 šk. sata), nakon svakog predavanja imate domaću zadaću, koja se sastoji od zadataka koje smo prošli na predavanju Na sljedećem satu pregledavamo zadaću, ponovimo ako nešto nije jasno i krećemo sa sljedećom lekcijom. Tijekom predavanja imamo kratke ispite za provjeru znanja polaznika i prema tome se definira daljnji tijek predavanja.

Na nastavi se koristimo radnom bilježnicom i knjigom „Excel u poslovanju“, iz koje paralelno učimo gradivo, a radna bilježnica nam služi za zadatke. Uz navedeno, pišemo i kratke ispite nakon svakog dijela gradiva, prema kojima vidimo koje stvari moramo ponavljati, a što smo savladali.

O predavaču:

Luka Kobeščak je specijalist Office paketa i dugogodišnji predavač na različitim seminarima i kongresima. Osim tečaja koje drži kroz svoju Excel akademiju, Luka provodi testiranja na razgovorima za posao iz informatičke pismenosti. Na Lukinim tečajevima sudjelovalo je preko  20.000 sretnih polaznika jer su osim znanja dobili i puno smijeha i doživljaja, po čemu je Luka i poznat. Prvi u Hrvatskoj je uveo edukaciju na kojoj svaki polaznik dobije materijale pomoću kojih kasnije može samostalno proći tečaj. Za brzo i jednostavno ponavljanje cijelog gradiva, u popratnu literaturu uključeni su knjiga Excel u poslovanju, radna bilježnica, zbirka zadataka i video materijali.

Kroz svoj portal Excel-kobescak.hr pomaže ljudima da mogu potpuno besplatno naučiti Excel i tako biti još konkurentniji na tržištu rada.