Excel tečajevi

A

B

C

D

Naučite Excel uz dvije najprodavanije knjige iz Excela na Balkanu

E-knjiga Excel u poslovanju + tablice

Ako niste upoznati s Excelom ili svoje znanje želite unaprijediti, knjiga ”Excel u poslovanju” napisana je s ciljem da Vam pomogne u Vašem daljnjem usavršavanju poznavanja Excela.

Sadržaj knjige ”Excel u poslovanju” može Vam se činiti kao potencijalno težak i naporan tekst, ali mi ćemo vam pokazati da učenje i usavršavanje Excela može biti zanimljivo i nimalo naporno iskustvo.

Naša knjiga Excel u poslovanju sadrži 216 stranica te je u njoj prikazano 248 ilustracija postupaka koje će Vam uvelike olakšati učenje. U njoj su sadržani elementi učenja, praktičnosti, inovativnosti i detalja.

Svaki postupak u knjizi objašnjen je ”korak po korak” te ujedno sadrži ilustraciju s kojom ćete se lakše snaći u programu Excel. Ilustracije su umetnute s ciljem da Vam olakšaju učenje te da na pravi način naučite osnove upravljanja Excelom što će Vam kasnije olakšati daljnje korake poput učenja naprednog Excela.
Kao što smo naveli, u knjizi je na vrlo jednostavan i lako shvatljiv način prikazan postupak osnovnih funkcija, ali isto tako naprednih funkcija, što Vam daje kompletno znanje poznavanja Excela i otkriva koje sve mogućnosti njime dobivate.

Knjiga ”Excel u poslovanju” sadrži 60 detaljno objašnjenih funkcija s primjerima i detaljnim postupkom kao što su SUM, VLOOKUP te brojne druge funkcije koje su ”opća kultura” pri radu s Excelom.

Osim što smo prikazali postupke i načine korištena Excela, cilj nam je bio i upoznati Vas s najčešćim funkcijama na koje možete naići prilikom testiranja za posao te 160 najčešćih teoretskih zadataka s rješenjima Navedena rješenja su komplet zadataka sa testiranja za posao. Ista će Vas pripremiti i pomoći Vam da povećate svoju prednost prilikom zaposlenja, ali se pritom i istaknete u odnosu na druge kandidate. Naša rješenja nisu samo tu da Vam odgovore na zadana pitanja, ona su detaljno i pažljivo objašnjena što Vam olakšava učenje te su napisana na način da budu razumljiva svakom čitatelju neovisno o godinama.

S detaljnim opisom i postupkom korištenja, obradili smo za Vas i više od 100 ikona Excela koje se nalaze na alatnoj traci kao što su i svima poznate PIVOT tablice. Poznavanje ikona jedna je od bitnijih stvari u korištenju Excela jer ćete se sa što boljim poznavanjem istih lakše koristiti Excelom i bolje razumjeti koje sve mogućnosti nudi.

E – Zbirka zadataka poslovnog Excela

???????????? ?????? ????????? ?????? ? ???̌? ?? 1000 ???????? ? ?????????? ? ????̌?????? ???????đ??? ?? ? ????đ??? ???????:

?????? ?? ?????????? – u ovoj cjelini obrađujemo svaku funkciju zasebno kako biste vidjeli na koje sve načine iskoristiti određenu funkciju i na kojoj vrsti primjera.

?????? ?? ????̌????? – ovu cjelinu smo podijelili u 2 segmenta, početni i napredni zadaci, gdje polako ulazimo u slaganje određenih formula kroz različite zadatke.

?????? ?? ????? – u ovoj cjelini postavili smo zadatke koji se najčešće koriste na poslu, tu su stvarno različite funkcije koje možda niste nikada ni koristili.

Neke od njih su: MOD, FREQUENCY, GCD funkcija itd., a sve u svrhu toga da si automatizirate svoje postojeće tablice na poslu kroz različite primjere iz prakse koje sam godinama skupljao po firmama.

???????? – u ovoj cjelini smo kreirali zadatke po projektima na način kao da radite u administraciji, prodaji, logistici, marketingu, ljudskim potencijalima. Kreirane tablice i zadaci su ono što zasigurno možete očekivati na nekima od ovih radnih mjesta.

?????̌?? ?????? – u ovoj cjelini vježbate logiku u Excelu kroz različite tipove zadataka koji će vam pomoći u savladavanju toga kada se otvara funkcija, kada ide određeni argument i kako više funkcija staviti u jednu.

?????? ?? ?????????? – kako godinama već provodim različita testiranja za tvrtke, u ovoj knjizi sam stavio i zadatke koji se najčešće koriste kako praktični zadaci tako i teoretski zadaci.
Osim E- knjige, na e-mail će te dobiti i više od 150 kreiranih Excel tablica u kojima biste riješili sve zadatke.

Za koga je namijenjena ova knjiga?

Za sve one koji:

✔ se žele svakodnevno usavršavati u područja Excela

✔ koji su prošli neki tečaj i žele dalje kontinuirano vježbati na pravim primjerima

✔ se žele kvalitetno pripremiti za bilo koje testiranje

✔ se svaki dan bave s Excelom, bilo da se radi o osnovnim ili naprednim funkcijama

✔ žele imati svakodnevni podsjetnik kako da riješe određeni problem na poslu

✔ žele unutar tvrtke samostalno na mjesečnoj bazi provoditi interne edukacije za svoje zaposlenike

✔ žele svojim novim zaposlenicima dati dodatnu vrijednost i pokloniti im znanje u samom početku rada

✔ i na kraju za sve one koji žele svakodnevno ulagati u svoje znanje, jer to je nešto što vam nitko nikada ne može oduzeti

Naručite jednu knjigu ili u paketu putem prijavnice