Excel tečajevi

A

B

C

D

Naučite Excel uz dvije najprodavanije knjige iz Excela na Balkanu

E-knjiga Excel u poslovanju + tablice

Ako niste upoznati s Excelom ili svoje znanje želite unaprijediti, knjiga ”Excel u poslovanju” napisana je s ciljem da Vam pomogne u Vašem daljnjem usavršavanju poznavanja Excela.

Sadržaj knjige ”Excel u poslovanju” može Vam se činiti kao potencijalno težak i naporan tekst ali mi ćemo vam pokazati da učenje i usavršavanje Excela može biti zanimljivo i nimalo naporno iskustvo.

Naša knjiga Excel u poslovanju sadrži 216 stranica, u njoj je prikazano čak 248 ilustracija postupaka koje će Vam uvelike olakšati učenje. U njoj su sadržani elementi učenja, praktičnosti, inovativnosti i detalja.

Svaki postupak u knjizi objašnjen je ”korak po korak” te ujedno sadrži ilustraciju s kojom ćete se lakše snaći u programu Excel. Ilustracije su umetnute s ciljem da Vam olakšaju učenje te da na pravi način naučite osnove baratanja Excelom što će Vam kasnije olakšati daljnje korake kao što su učenje naprednog Excela.
Kao što smo naveli, u knjizi je na vrlo jednostavan i lako shvatljiv način prikazan postupak osnovnih funkcija, ali isto tko i naprednih funkcija što Vam daje kompletno znanje poznavanja Excela i otkriva koje sve mogućnosti njime dobivate.

Knjiga ”Excel u poslovanju” sadrži 60 detaljno objašnjenih funkcija s primjerima i detaljnim postupkom kao što su SUM, VLOOKUP te brojne druge funkcije koje su ”opća kultura” pri radu s Excelom.

Osim što smo prikazali postupke i načine korištena Excela, cilj nam je bio i upoznati Vas s najčešćim funkcijama na koje možete naići prilikom testiranja za posao, te 160 najčešćih teoretskih zadataka s rešenjima sa testiranja kako bi Vas maksimalno pripremili i pomogli Vam da se iskažete i povećate svoju šansu za zaposlenje. Naša rješenja nisu samo tu da Vam odgovore na zadana pitanja, ona su detaljno i pažljivo objašnjena što Vam olakšava učenje te su napisana na način da budu razumljiva svakom čitatelju neovisno o godinama.

S detaljnim opisom i postupkom korištenja, obradili smo za Vas i više od 100 ikona Excela koje se nalaze na alatnoj traci kao što su i svima poznate PIVOT tablice. Poznavanje ikona jedna je od bitnijih stvari u korištenju Excela jer ćete se sa što boljim poznavanjem istih lakše koristiti Excelom i bolje razumjeti koje sve mogućnosti nudi.

E – Zbirka zadataka poslovnog Excela

𝑺𝒗𝒆𝒐𝒃𝒖𝒉𝒗𝒂𝒕𝒏𝒂 𝒛𝒃𝒊𝒓𝒌𝒂 𝒑𝒐𝒔𝒍𝒐𝒗𝒏𝒐𝒈 𝑬𝒙𝒄𝒆𝒍𝒂 𝒔 𝒗𝒊𝒔̌𝒆 𝒐𝒅 1000 𝒛𝒂𝒅𝒂𝒕𝒂𝒌𝒂 𝒔 𝒑𝒐𝒔𝒕𝒖𝒑𝒄𝒊𝒎𝒂 𝒊 𝒓𝒋𝒆𝒔̌𝒆𝒏𝒋𝒊𝒎𝒂 𝒓𝒂𝒔𝒑𝒐𝒓𝒆đ𝒆𝒏𝒂 𝒋𝒆 𝒖 𝒐𝒅𝒓𝒆đ𝒆𝒏𝒆 𝒄𝒋𝒆𝒍𝒊𝒏𝒆:

𝒁𝒂𝒅𝒂𝒄𝒊 𝒑𝒐 𝒇𝒖𝒏𝒌𝒄𝒊𝒋𝒂𝒎𝒂 – u ovoj cjelini obrađujemo svaku funkciju zasebno kako biste vidjeli na koje sve načine iskoristiti određenu funkciju i na kojoj vrsti primjera.

𝗭𝗮𝗱𝗮𝗰𝗶 𝘇𝗮 𝘃𝗷𝗲𝘇̌𝗯𝗮𝗻𝗷𝗲 – ovu cjelinu smo podijelili u 2 segmenta, početni i napredni zadaci, gdje polako ulazimo u slaganje određenih formula kroz različite zadatke.

𝐙𝐚𝐝𝐚𝐜𝐢 𝐧𝐚 𝐩𝐨𝐬𝐥𝐮 – u ovoj cjelini postavili smo zadatke koji se najčešće koriste na poslu, tu su stvarno različite funkcije koje možda niste nikada ni koristili.

Neke od njih su: MOD, FREQUENCY, GCD funkcija itd., a sve u svrhu toga da si automatizirate svoje postojeće tablice na poslu kroz različite primjere iz prakse koje sam godinama skupljao po firmama.

𝗣𝗿𝗼𝗷𝗲𝗸𝘁𝗶 – u ovoj cjelini smo kreirali zadatke po projektima na način kao da radite u administraciji, prodaji, logistici, marketingu, ljudskim potencijalima. Kreirane tablice i zadaci su ono što zasigurno možete očekivati na nekima od ovih radnih mjesta.

𝗟𝗼𝗴𝗶𝗰̌𝗸𝗶 𝘇𝗮𝗱𝗮𝗰𝗶 – u ovoj cjelini vježbate logiku u Excelu kroz različite tipove zadataka koji će vam pomoći u savladavanju toga kada se otvara funkcija, kada ide određeni argument i kako više funkcija staviti u jednu.

𝗭𝗮𝗱𝗮𝗰𝗶 𝗻𝗮 𝘁𝗲𝘀𝘁𝗶𝗿𝗮𝗻𝗷𝘂 – kako godinama već provodim različita testiranja za tvrtke, u ovoj knjizi sam stavio i zadatke koji se najčešće koriste kako praktični zadaci tako i teoretski zadaci.
Osim E- knjige, na e-mail će te dobiti i više od 150 kreiranih Excel tablica u kojima biste riješili sve zadatke.

Za koga je namijenjena ova knjiga?

Za sve one koji:

✔ se žele svakodnevno usavršavati u područja Excela

✔ koji su prošli neki tečaj i žele dalje kontinuirano vježbati na pravim primjerima

✔ se žele kvalitetno pripremiti za bilo koje testiranje

✔ se svaki dan bave s Excelom, bilo da se radi o osnovnim ili naprednim funkcijama

✔ žele imati svakodnevni podsjetnik kako da riješe određeni problem na poslu

✔ žele unutar tvrtke samostalno na mjesečnoj bazi provoditi interne edukacije za svoje zaposlenike

✔ žele svojim novim zaposlenicima dati dodatnu vrijednost i pokloniti im znanje u samom početku rada

✔ i na kraju za sve one koji žele svakodnevno ulagati u svoje znanje, jer to je nešto što vam nitko nikada ne može oduzeti

Naručite jednu knjigu ili u paketu putem prijavnice

Excel knjige