Excel tečajevi

A

B

C

D

Online Excel Academy

Cijena

Trajanje

Materijali

Pisanje završnog ispita i certifikat

Domaće zadaće

280,00 €

20 šk. Sati 10 x 2 šk. sata uto i čet

Pdf radna bilježnica,Pdf knjiga Excel u poslovanju, video materijali, ispiti

Da

Da

Cijena

280,00 €

Trajanje

20 šk. Sati 10 x 2 šk. sata uto i čet

Materijali

Pdf radna bilježnica,Pdf knjiga Excel u poslovanju, video materijali, ispiti

Pisanje završnog ispita i certifikat

Da

Domaće zadaće

Da

U zadnje vrijeme sve se više prakticira ovakva vrsta tečaja, a tehnologija nam je omogućila da takav tečaj bude održan jednako kvalitetno kao predavanje uživo. Ovakav način uvelike štedi vrijeme koje biste iskoristili na putovanje, a isto tako, za akademiju se možete prijaviti iz bilo kojeg grada širom Balkana.

Microsoft Excel alat je broj jedan u mnogim poslovima današnjice, a njegovo poznavanje je neophodna vještina koju budući poslodavci traže na testiranjima za posao.
Pomaže nam pri unosu, organizaciji, obradi i ispisu podataka koji su prikazani tablično.
Odličan je analitički alat za poslovanje, jer se proračunske tablice često upotrebljavaju za pohranu financijskih podataka. Mogućnosti Excela su brojne i mnoštvo se organizacija njime koristi – za poslovno planiranje, evidenciju kupaca, čuvanje podataka o klijentima, upravljanje proračunom, analizu prodaje i slično.

Zašto upisati „Excel Academy“?

Excel Akademija kvalitetan je način za usvajanje novoga znanja ili usavršavanje postojećeg.
Naša predavanja sastoje se od teorijskog i praktičnog dijela (zadatci i testovi), čime obuhvaćamo sve ono što je potrebno kako biste kompletno usvojili znanje za razumijevanje Excela i naučili se njime svakodnevno koristiti u praksi.

Radimo u malim grupama, radi mogućnosti individualnog pristupa svakom polazniku, što rezultira boljim učenjem i kvalitetnijim nastavnim procesom, koristeći se najmodernijom opremom i pametnom pločom – koja dokazano povećava angažman i uspjeh korisnika i pretvara suhoparne prezentacije u interaktivne događaje.

Akademija objašnjava sve osnovne i napredne funkcionalnosti programa Excel, na jednostavan, praktičan i zanimljiv način.

Pored kvalitetnih i stručnih teorijskih i praktičnih predavanja, svaki polaznik dobiva knjigu „Excel u poslovanju“ autora Luke Kobeščaka, koji je ujedno predavač naše Akademije. Knjiga sadrži 216 stranica detaljno objašnjenih mogućnosti Excela i 248 ilustracija postupaka koji uvelike olakšavaju učenje na praktičan i inovativan način. Knjiga je napisana s ciljem da Vam pomogne u daljem usavršavanju Excela i kao nastavni materijal tijekom pohađanja naše Akademije.

Sadržaj Excel Academy:
Prenošenje oblikovanja – format painter
Orijentacija teksta u ćeliji
Brzi unos podataka
Kreiranje tablice s filterom
Filtriranje podataka
Ubacivanje redova i stupaca
Formatiranje ćelije
Pronalazak više riječi i zamjena istih
Ubacivane slika
Ubacivanje dijagrama
Kreiranje grafikona
Zamrzavanje stupaca ili redaka
Rad na više paralelnih dokumenata
Funkcije: SUM, MIN, MAX, AVERAGE, COUNT, CONCATENATE, SUMIF, COUNT IF, AVERAGEIF, TODAY, DAYS.
Izračun postotka – izračun postotaka po artiklu, mjesecu, kvartalu..Relativno i apsolutno adresiranje
Funkcije: IF, LEFT, RIGTH, MID, LOWER, UPPER.
Funkcije: VLOOKUP, HLOOKUP, INDEX, MATCH, LARGE, SMALL.
Funkcija PMT – tekstualne funkcije
Funkcije datuma i vremena – DATE, DATEDIF, DATEVALUE, DAY, DAYS, DAYS360, EDATE, EOMONT, HOUR, ESOWEEKNUM, MINUTE, MONTH, NETWORDAYS, NETWORKDAYS.INTL, NOW, SECOND, TIME, TIMEVALUE, TODAY, WEEKDAY, WEEKNUM, WORDAY, WORDAY, YEAR, YEARFRAC.
Logičke funkcije – IF, AND, OR
Definiranje raspona
Ugniježdeni VLOOKUP
Ugniježdeni IF
Uvjetne funkcije
Kreiranje alarma uz određeni uvjet
Pivot tablice
Pivot Stavljanje slika u komentare
Opcija Flash Fill
Kreirane liste i popisa
Zaokruživanje vrijednosti koje nisu u rasponu
Konsolidacija višestrukih tablica
Kreirane What If analize
Kreiranje scenarija
Predviđanje i prikaz vrijednosti
Grupiranje višestrukih podataka
Višestruko filtriranje podataka
Osnovne makronaredbe
Zamrzavanje određenog dijela ekrana
Rad na više dokumenata
Kreiranje vlastitih pravila
”Linkanje” određenih sheet-ova ili stranica
Napredno kreiranje grafikona
Ostali segmenti koje koristite u poslovanju
Praktični zadaci koji se pojavljuju na testiranjima za posao

Tijekom tečaja koji traje 30 sati (10×3 šk. sata), nakon svakog predavanja imate domaću zadaću, koja se sastoji od zadataka koje smo prošli na predavanju. Na sljedećem satu zadaću pregledavamo, ponovimo ako nešto nije jasno i krećemo sa sljedećom lekcijom. Tijekom predavanja imamo kratke ispite za provjeru znanja polaznika i prema tome se definira daljnji tijek predavanja.

Na nastavi se koristimo radnom bilježnicom i knjigom „Excel u poslovanju“, gdje paralelno iz knjige učimo gradivo, a radna bilježnica nam služi za zadatke. Uz navedeno, pišemo i kratke ispite nakon svakog dijela gradiva, prema kojima vidimo koje stvari moramo ponavljati, a što smo savladali.

O predavaču:

Luka Kobeščak je specijalist Office paketa i dugogodišnji predavač na različitim seminarima i kongresima. Osim tečaja koje drži kroz svoju Excel akademiju, Luka provodi testiranja na razgovorima za posao iz informatičke pismenosti. Na Lukinim tečajevima sudjelovalo je preko  20.000 sretnih polaznika jer su osim znanja dobili i puno smijeha i doživljaja, po čemu je Luka i poznat. Prvi u Hrvatskoj je uveo edukaciju na kojoj svaki polaznik dobije materijale pomoću kojih kasnije može samostalno proći tečaj. Za brzo i jednostavno ponavljanje cijelog gradiva, u popratnu literaturu uključeni su knjiga Excel u poslovanju, radna bilježnica, zbirka zadataka i video materijali.

Kroz svoj portal Excel-kobescak.hr pomaže ljudima da mogu potpuno besplatno naučiti Excel i tako biti još konkurentniji na tržištu rada.

Excel tečaj