Excel tečajevi

A

B

C

D

Seminar “Excel u poslovanju”

Cijena

Trajanje

Materijali

Pisanje završnog ispita i certifikat

Domaće zadaće

80,00 €

4 sata

knjiga Excel u poslovanju, video materijali

Ne

Ne

Cijena

80,00 €

Trajanje

4 sata

Materijali

knjiga Excel u poslovanju, video materijali

Pisanje završnog ispita i certifikat

Ne

Domaće zadaće

Ne

Ovaj jednodnevni seminar služi kako biste unaprijedili svoje znanje u Excelu, a primjenjuje se u poslu. Kroz edukacije koje provodimo dugi niz godina, uvidjeli smo koje funkcije i alati se najviše primjenjuju u poslovanju i sve to ukomponirali u ovaj naš seminar. U 4 sata prolazimo kroz 4 modula, gdje u svakom modulu, na konkretnim primjerima iz prakse, prolazimo Excel.

Kroz seminar možete unaprijediti vaše znanje, pripremiti se za testiranje ili ubrzati neke radnje koje svakodnevno radite na poslu.

Seminar se sastoji od 4 modula:

  1. Modul – prolazimo najčešće upotrebljavane alate na karticama home i insert.
  2. Modul – prolazimo funkcije u Excelu koje se u poslovanju primjenjuju svakodnevno.
  3. Modul – prolazimo kreiranje grafičkih i brojčanih izvještaja.
  4. Modul – prolazimo naprednije funkcije u Excelu.

Seminar je namijenjen osobama:

koje Excel upotrebljavaju svakodnevno

koje se žele pripremiti za nove poslove

koje se žele prisjetiti već naučenih funkcija

koje žele u kratkom roku naučiti najbitnije stvari za poslovanje. 

O predavaču:

O predavaču:

Luka Kobeščak je specijalist Office paketa i dugogodišnji predavač na različitim seminarima i kongresima. Osim tečaja koje drži kroz svoju Excel akademiju, Luka provodi testiranja na razgovorima za posao iz informatičke pismenosti. Na Lukinim tečajevima sudjelovalo je preko  20.000 sretnih polaznika jer su osim znanja dobili i puno smijeha i doživljaja, po čemu je Luka i poznat. Prvi u Hrvatskoj je uveo edukaciju na kojoj svaki polaznik dobije materijale pomoću kojih kasnije može samostalno proći tečaj. Za brzo i jednostavno ponavljanje cijelog gradiva, u popratnu literaturu uključeni su knjiga Excel u poslovanju, radna bilježnica, zbirka zadataka i video materijali.

Kroz svoj portal Excel-kobescak.hr pomaže ljudima da mogu potpuno besplatno naučiti Excel i tako biti još konkurentniji na tržištu rada.

Svaki polaznik dobiva knjigu ”Excel u poslovanju” autora Luke Kobeščaka koji je ujedno predavač seminara. Knjiga sadrži 216 stranica detaljno objašnjenih mogućnosti Excela i 248 ilustracija postupaka koji uvelike olakšavaju učenje na praktičan i inovativan način. Knjiga je napisana s ciljem da Vam pomogne u daljem usavršavanju Excela i kao nastavni materijal tijekom pohađanja našeg seminara. Nakon seminara kroz knjigu možete vježbati zadatke I naučite Excel korak po korak, a također možete kroz portal excel-kobescak.hr pratiti video lekcije.