Excel tečajevi

A

B

C

D

Online 6. mjeseci Excel edukacija

Cijena

Trajanje

Materijali

Pisanje završnog ispita i certifikat

Domaće zadaće

65,00 € / 489,74 Kn

1 sat tjedno šest mjeseci

video materijali

Da

Da

Cijena

65,00 € / 489,74 Kn

Trajanje

1 sat tjedno šest mjeseci

Materijali

video materijali

Pisanje završnog ispita i certifikat

Da

Domaće zadaće

Da

U Online godišnjoj Excel edukaciji, osim edukacije iz Excela, postoji i grupa, gdje možete upoznati različite osobe koje povezuje jedna stvar, Excel!

👨‍💻 O edukaciji:

✔️Edukacija je koncipirana na način da se svaki tjedan 1 sat drži određeno predavanje na konkretnim primjerima iz prakse pa će se tako koristiti i funkcije iz početnog Excel-a, naprednog i sve ostale funkcionalnosti kako bi mogli završiti određeni zadatak.

✔️ Neke od tema edukacija će biti automatizacija podataka, evidencija ugovora i osoba, kreiranje izvještaja, vizualizacija podataka, ali i teme koje će te sami predložiti unutar grupe.

✔️Svaka edukacija se snima pa u grupi na Facebooku svi prijavljeni će moći pogledati bilo koje predavanje bilo da nisu mogli prisustvovati predavanju ili se trebaju podsjetiti kako bi to mogli preslikati na svojem radnom mjestu.

Pretplata se uzima na 6 mjeseci i cijena iznosi 480,00 Kn jednokratno, a ja vam garantiram da će te u sljedećih godinu dana naučiti logiku Excel-a i automatizirati procese na radnom mjestu a tako si uštediti vrijeme i povećati produktivnost, a isto tako da ćete testiranje iz Excela dočekati sa smiješkom na licu.

 Za koga je namijenjen ovaj tečaj:
– za osobe koje se žele stalno usavršavati
– za osobe koje traže posao
– za studente
– za osobe koje žele biti produktivnije na svojem radnom mjestu.

O predavaču:

Luka Kobeščak je specijalist Office paketa i dugogodišnji predavač na različitim seminarima i kongresima. Osim tečaja koje drži kroz svoju Excel akademiju, Luka provodi testiranja na razgovorima za posao iz informatičke pismenosti. Na Lukinim tečajevima sudjelovalo je preko  20.000 sretnih polaznika jer su osim znanja dobili i puno smijeha i doživljaja, po čemu je Luka i poznat. Prvi u Hrvatskoj je uveo edukaciju na kojoj svaki polaznik dobije materijale pomoću kojih kasnije može samostalno proći tečaj. Za brzo i jednostavno ponavljanje cijelog gradiva, u popratnu literaturu uključeni su knjiga Excel u poslovanju, radna bilježnica, zbirka zadataka i video materijali.

Kroz svoj portal Excel-kobescak.hr pomaže ljudima da mogu potpuno besplatno naučiti Excel i tako biti još konkurentniji na tržištu rada.