Excel tečajevi

A

B

C

D

Online Excel Academy 24 sata 4 tjedana početak 17.10.2022.

Na ovoj akademiji dobijete knjigu Excel u poslovanju, Zbirku zadataka poslovnog Excela i radnu bilježnicu sa svim snimkama predavanja, domaće zadaće i možemo Vam garantirati da će te Excel savladati uz naša uputstva i trud.

Cijena: 2.000,00 Kn

U zadnje vrijeme sve se više prakticira ovakva vrsta tečaja, a tehnologija nam je omogućila da takav tečaj bude održan jednako kvalitetno kao predavanje uživo. Ovakav način uvelike štedi vrijeme koje biste iskoristili na putovanje, a isto tako, za akademiju se možete prijaviti iz bilo kojeg grada širom Balkana.

Zašto upisati „Excel Academy“?

Excel Akademija kvalitetan je način za usvajanje novoga znanja ili usavršavanje postojećeg.
Naša predavanja sastoje se od teorijskog i praktičnog dijela (zadatci i testovi), čime obuhvaćamo sve ono što je potrebno kako biste kompletno usvojili znanje za razumijevanje Excela i naučili se njime svakodnevno koristiti u praksi.

Radimo u malim grupama, radi mogućnosti individualnog pristupa svakom polazniku, što rezultira boljim učenjem i kvalitetnijim nastavnim procesom.

Pored kvalitetnih i stručnih teorijskih i praktičnih predavanja, svaki polaznik dobiva knjigu „Excel u poslovanju“ autora Luke Kobeščaka, koji je ujedno predavač naše Akademije. Knjiga sadrži 216 stranica detaljno objašnjenih mogućnosti Excela i 248 ilustracija postupaka koji uvelike olakšavaju učenje na praktičan i inovativan način. Knjiga je napisana s ciljem da Vam pomogne u daljem usavršavanju Excela i kao nastavni materijal tijekom pohađanja naše Akademije.

Više o sadržaju akademije i što sve prolazimo na sljedećem linku https://numericus-zagreb.hr/online-excel-academy/

Termini online Excel akademije su ponedjeljkom i srijedom od 19:00 do 21 i 15

Excel academy