Powerpoint tečajevi

Seminar “Vizualizacija prezentacije”

PowerPoint za tvrtke

PowerPoint Academy

PowerPoint za tvrtke

Cijena

Trajanje

Materijali

Pisanje završnog ispita i certifikat

Domaće zadaće

Na upit

Na upit

Video materijali, tekstualni materijali

Da

Ne

Cijena

Na upit

Trajanje

Na upit

Materijali

Video materijali, tekstualni materijali

Pisanje završnog ispita i certifikat

Da

Domaće zadaće

Ne

U današnje vrijeme PowerPoint je neizostavna stvar u poslovanju. Pomoću PowerPointa možete kreirati prodajne, edukativne ili financijske prezentacije, koje će biti prepoznatljive za vašu tvrtku.

Kako svaka tvrtka ima svoj način poslovanja, tako smo i mi prilagodili tečaj PowerPointa tvrtkama. Tvrtka koja uzima naše usluge može točno navesti koji su im ključni faktori u PowerPointu potrebni za poboljšanje njihova poslovanja. Tako koncipiran tečaj i način rada usmjeren je na točno one elemente koji su vam potrebni, te se ne ide u širinu, a za što bi trebao puno veći fond sati, radi ponavljanja određenog gradiva koje vam je uistinu potrebno.

Svakoj tvrtki pristupamo individualno, a s obzirom na dugogodišnje iskustvo, napravili smo tečajeve kategorizirane po odjelima, pa tako u ponudi imamo tečajeve za:

  • kontroling
  • nabavu
  • financije
  • knjigovodstvo
  • prodaju
  • marketing
  • ljudske potencijale.

Osim predavanja, svaki polaznik ima i lekcije u obliku videozapisa na portalu „excel-kobescak“, gdje se u bilo kojem trenutku može besplatno podsjetiti na neke alate, kako bi što bolje kreirao prezentaciju.

Takođerm naši polaznici imaju predavačev broj, koji kasnije, u bilo kojem trenutku, mogu nazvati ako im nešto nije jasno, ili su zaboravili kako napraviti neku animaciju, tu uvijek stojimo na raspolaganju.

Jednostavno, postanite naš partner, a mi ćemo dati sve od sebe da vam povećamo produktivnost u poslovanju, da zaposlenici imaju manje stresa u radu s PowerPointom,i da sve to u konačnici dovede do opuštenije atmosfere na poslu, kao i uštede vremena i novca.

O predavaču:

Luka Kobeščak je specijalist Office paketa i dugogodišnji predavač na različitim seminarima i kongresima. Osim tečaja koje drži kroz svoju Excel akademiju, Luka provodi testiranja na razgovorima za posao iz informatičke pismenosti. Na Lukinim tečajevima sudjelovalo je preko  20.000 sretnih polaznika jer su osim znanja dobili i puno smijeha i doživljaja, po čemu je Luka i poznat. Prvi u Hrvatskoj je uveo edukaciju na kojoj svaki polaznik dobije materijale pomoću kojih kasnije može samostalno proći tečaj. Za brzo i jednostavno ponavljanje cijelog gradiva, u popratnu literaturu uključeni su knjiga Excel u poslovanju, radna bilježnica, zbirka zadataka i video materijali.

Kroz svoj portal Excel-kobescak.hr pomaže ljudima da mogu potpuno besplatno naučiti Excel i tako biti još konkurentniji na tržištu rada.